26/1/09

DAVID JARQUE MEMBRE DE LA MESA DEL CONSELL NACIONAL D'ICV


Aquest cap de setmana s'ha celebrat el primer Consell Nacional d'Iniciativa a Barcelona desprès de la 9 Assemblea d'ICV. El tortosí David Jarque, coordinador territorial d'Iniciativa a les Terres de l'Ebre, ha estat escollit membre de la Mesa del Consell Nacional.

Des de les Terres de l'Ebre ens sentim orgullosos de poder comptar amb presència a un altre lloc de responsabilitat dins dels òrgans de direcció del partit, i així, fer sentir la nostra veu a nivell nacional.

Cal recordar que tenir més presència als òrgans de direcció d'ICV era una de les nostres demandes en el procés de l'Assemblea d'Iniciativa, i ara, amb aquest nomenament el seguim incrementant.

D'aquesta manera, el càrrec que assumeix David Jarque s'afegeix als anteriorment nomenats de Pilar Andreu i Jaume Forcadell com a membres de l'Executiva Nacional, i als vuit membres del Consell Nacional, on anteriorment n'hi havien quatre.

Finalment, només ens queda desitjar-li sort amb aquesta nova responsabilitat de conduir el funcionament del Consell Nacional d'ICV.

1 comentari: