29/1/09

INICIATIVA DETECTA 63 INCOMPLIMENTS EN L’EXECUCIÓ DEL PLA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL

Forcadell i Jordan demanen humilitat al govern municipal i destaquen els incompliments en l’execució del PINCAT i el Pla Estratègic.

La roda de premsa es va fer en el solar on s’ha de construir el nou Palau de Justícia, al carrer de la Mercè. “Un carrer que porta als jutjats i a la biblioteca. Un carrer que està a mig camí entre dos dels principals actius turístics de la ciutat: la catedral i els Reials Col·legis, i que està fet un desastre”.

Entre brutícia, material de construcció amuntegat i runa, el portaveu d’ICV va destacar el gran número d’incompliments en un PAM que el govern va tardar 7 mesos en fer públic. Els 63 incompliments de 130 actuacions previstes demostren, en opinió del regidor, ”que el govern no està complint ni les seves pròpies expectatives”.

Quant a les actuacions no realitzades, Forcadell va destacar, entre altres, que no s’hagin iniciat els treballs per a l’elaboració del Pla Estratègic, o el retard en l’execució del PINCAT: “aquest va ser un dels cavalls de batalla de CiU, i ara resulta que ells també s’endarrereixen greument en la seva execució”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada